Ledhejseporte og industriporte til et hvert behov

Rampe Sluse Teknik ApS i Horsens har i årenes løb hjulpet mange forskellige virksomheder med at finde de helt rette industriporte. 

Vi forhandler ledhejseporte i mange forskellige varianter i sublim kvalitet og opsætter industriporte i hele Danmark.

BREDT UDVALG AF LEDHEJSEPORTE

Vi forhandler et bredt sortiment af porte til ethvert behov. Blandt vores store sortiment af industriporte vil du kunne finde ledhejseporte i mange forskellige størrelser, og der vil uden tvivl være mulighed for at finde noget til ethvert behov.

Blandt vort sortiment af ledhejseporte vil du blandt andet kunne finde hurtiggående industriporte, som kan være et godt valg, hvis der skal laves rumadskillelser.

Vi forhandler desuden også et bredt udvalg af brandporte i høj kvalitet, så sikkerheden altid er i top.​

VI TILBYDER INDUSTRIPORTE AF HØJ KVALITET

Sluse Teknik ApS mange års erfaring i ledhejseporte, og vi ved, hvor vigtigt kvalitet er.

Vi forhandler derfor udelukkende industriporte af højeste kvalitet og har de fornødne kompetencer til at finde de helt rette løsninger til netop dit behov.

Vi rådgiver naturligvis meget gerne i forbindelse med valg af ny port, så du kan være sikret det absolut bedste resultat.

RING OG HØR MERE OM LEDHEJSEPORTE

Ønsker du at få udarbejdet et gratis tilbud på industriporte, er du altid meget velkommen til at give os et kald for at høre mere om hvilke typer af ledhejseporte, som vi har mulighed for at tilbyde dig.

Kontakt os i dag på telefon 30 92 83 70 eller send os en e-mail på mail@rampe-sluseteknik.dk. Vi står klar med en god pris og rådgivning omkring ledhejseporte og industriporte.

Nyheder

Professionelt serviceteam​

Rampe Sluse Teknik ApS har p.t. 8 ansatte, og serviceteknikerne har mange års erfaring inden for denne branche.​

Læs mere

Nyetablering af sluser, porte læsseramper m.m.

Rampe Sluse Teknik ApS kan også tilbyde komplette løsninger, i form af nyetablering af porte, sluser, slusehuse, læsseramper m.m.​

Kontakt os

Rampe Sluse Teknik ApS

Mossvej 7, Lund, 8700 Horsens | Mob. 30928370 | Tlf: 76827060 | CVR. 27061672 | E-mail: mail@rampe-sluseteknik.dk