Portservice af højeste kvalitet

Hos Rampe Sluse Teknik ApS kan du forvente portservice udført i højeste kvalitet. Vores dygtige medarbejdere har den nødvendige og specialiserede viden, til at løse selv de mest komplicerede opgaver.

ALTID PORTSERVICE PÅ HØJT NIVEAU

Vores serviceteam står standby døgnet rundt, alle årets dage, og rykker ud til alle nedbrud med portservice. Hvis du ikke kan acceptere nedbrud i din virksomhed, kan Rampe Sluse Teknik ApS til enhver tid hjælpe dig eller din virksomhed. Vores specialister rykker ud til ethvert nedbrud og sikrer, at du eller din virksomheder ikke mister kostbar tid.

MONTERING SOM DU KAN STOLE PÅ

Udover portservice tilbyder vi også montering af nye porte, som for eksempel industriporte, brandporte og garageporte. Vi monterer naturligvis alle produkter på en sikker og holdbar måde.​

Det giver dig en sikkerhed for, at du ikke får nedbrud kort efter montering. Vi har indgående kendskab til vores produkter, og kan derfor sørge for den korrekte montering fra starten.

Det betyder høj driftssikkerhed for dig, og lav risiko for nedbrud.

TILBUD PÅ PORTSERVICE

​Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på portservice eller en af vores andre ydelser. Vi arbejder i hele Danmark. 

Kontakt os på telefon 76 82 70 60 eller skriv til os på mail mail@rampe-sluseteknik.dk.​

Nyheder

Professionelt serviceteam​

Rampe Sluse Teknik ApS har p.t. 8 ansatte, og serviceteknikerne har mange års erfaring inden for denne branche.​

Læs mere

Nyetablering af sluser, porte læsseramper m.m.

Rampe Sluse Teknik ApS kan også tilbyde komplette løsninger, i form af nyetablering af porte, sluser, slusehuse, læsseramper m.m.​

Kontakt os

Rampe Sluse Teknik ApS

Mossvej 7, Lund, 8700 Horsens | Mob. 30928370 | Tlf: 76827060 | CVR. 27061672 | E-mail: mail@rampe-sluseteknik.dk